Manifestacija

"Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci" od 10. do 20. aprila

  • Izvor: Nezavisne
  • 05.04.2022. 14:19

Manifestacija "Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luciˮ biće održana od 10. do 20. aprila.

"Cilj ovog događaja je promocija studenata i studentskog života, kako na Univerzitetu u Banjaluci tako i u samom gradu na Vrbasu. Tokom deset dana, studenti Univerziteta imaće priliku da učestvuju u kulturnim, sportskim, edukativnim i zabavnim dešavanjima", saopšteno je iz Univerziteta u Banjaluci.

Događaji koji će biti organizovani u sklopu ,,Dana studentaˮ su: Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci, Studentske sportske igre, Veče dubrovačke književnosti, Kolonija likovnih crteža Akademije umjetnosti, Eko-šetnja, Kino na otvorenom i Veče stend-ap komedije.

"Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci" najveća su studentska manifestacija u Republici Srpskoj, čiji je organizator Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, uz podršku Univerziteta u Banjaluci i Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (R) (12+)

    Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)