Demanti Draška Stanivukovića

  • 06.01.2021. 16:03

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je demanti na tekst pod nazivom "Stanivuković prijetio Mitroviću i radnicima Akvane", koji je objavljen na našem portalu.

Demanti prenosimo u cijelosti:

"Na portalu www.atvbl.com dana 30.12.2020. objavljena je vijest pod nazivom "Stanivuković prijetio Mitroviću i radnicima Akvane" u kojoj se iznosi niz netačnih navoda.

Novac za plate radnicima javnog preduzeća "Akvana" za jedan mjesec su doznačene iz budžetske rezerve Grada, kao i sredstva za normalno funkcionisanje Olimpijskog bazena kako bi plivački klubovi mogli održavati pripreme i trenirati, a gradonačelnik je nakon sastanka sa gospodinom Vedranom Mitrovićem, održao sastanak i sa radnicima "Akvane" gdje ih je detaljno upoznao sa situacijom u tom preduzeću. Takođe, tvrdnje da je prijećeno radnicima nisu tačne. Najbolji dokaz koji govori u korist toga da radnicima preduzeća nije prijećeno, jeste taj da su predstavnici sindikata radnika prisustvovali konferenciji za medije zajedno sa gradonačelnikom. 

Tvrdnje da je gradonačelnik prijetio gospodinu Mitroviću su takođe netačne, što mogu potvrditi i predstavnici sindikata ovog preduzeća, koji su u tom trenutku bili na sastanku sa gradonačelnikom Stanivukovićem".
 

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.