Banjaluka

Javni poziv za prijavu projekata iz oblasti zaštite i spasavanja

  • 09.10.2019. 10:53

Odsjek za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice, raspisuje javni poziv za prijavu projekata udruženja građana od interesa za zaštitu i spasavanje, koji će biti sufinansirani iz gradskog budžeta.

Ovi projekti se odnose na nabavku i održavanje lične i zaštitne opreme, stručno osposobljavanje i usavršavanje radi sprovođenja mjera zaštite i spasavanja (seminari, naučni skupovi i slično), organizovanje vježbi i nabavku specifične opreme i rekvizita.

Izabrani projekti biće podržani sa iznosima od 1.000 do 3.000 KM, a udruženje koje konkuriše na javni poziv može prijaviti jedan projekat.

Prijave na javni poziv zainteresovani mogu dostaviti Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice, i to putem protokola Gradske uprave (kancelarija 14). Javni poziv je otvoren za prijave do 24. oktobra ove godine.

Kompletan javni poziv možete pogledati OVDJE.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)