Sudbina Banjaluke u rukama neodgovornih pojedinaca

Kondić: Građani ne smiju biti osuđeni na politički cirkus

  • Izvor: ATV
  • 19.07.2022. 09:17

Sudbina Banjaluke i njenih građana trenutno se nalazi u rukama neodgovornih pojedinaca zbog čijih političkih prepucavanja ispaštaju oni koji nikako ne bi smjeli. Koliko je situacija ozbiljna govori i činjenica da je dovedeno u pitanje normalno funkcionisanje grada, kao i finansijska stabilnost cjelokupnog grada, kaže Saša Kondić, šef kluba odbornika i predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Sjednica Skupštine grada Banjaluka nastavljena je danas, a ishod je krajnje neizvjestan, s obzirom na vrlo loša prethodna iskustva.

„Građani ne smiju biti osuđeni na politički cirkus, niti su lutke u rukama nekog ko to sebi daje za pravo, pozivam obje strane da se urazume, te da zaborave na partijske obračune i lične sukobe, a da u fokus stave naše građane i ono što je Banjaluci od vitalnog značaja“, kaže Kondić.

Kondić ističe da SPS, kao odgovorna politička partija, ne želi i neće da se valja u političkom blatu te poziva političke aktere na razum i rad u interesu građana, za šta je, poručuje Kondić, krajnje vrijeme.


  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.