Novi rekreativni sadržaji u naselju Sime Matavulja

  • 07.02.2020. 11:53

U naselju Sime Matavulja u planu je obnova postojećih sportskih terena i izgradnja novih, kako bi bio uređen dodatni prostor za djecu, mlade i sve stanare i rekreativce.

"Iza stambenih zgrada u ulicama Sime Matavulja i Drage Malića, planirali smo izgradnju novog terena za basket, trim stazu i park za pse. Takođe u planu je obnova postojećeg fudbalskog terena u tom naselju", kazao je načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

On je podsjetio da u ovom naselju već ima dječije igralište koje se redovno održava, te teretana na otvorenom.

"Ovi novi sadržaji dodatno će oplemeniti prostor u ovom gradskom naselju", zaključio je Bilčar.

Rekreativci će ove godine u Banjoj Luci dobiti još jednu trim – stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

U prethodne tri godine, izgrađene su trim staze u Parku "Mladen Stojanović" i na potezu između Rebrovačkog i Venecija mosta.

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.