Banjaluka

Obilježavanje 365 dana nove administracije bez prisustva mnogih, pa i SDS-a

  • Izvor: ATV
  • 27.12.2021. 10:44

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obilježio je godinu dana mandata nove gradske uprave.

Za razliku od prethodne godine, događaj je organizovan bez da je upućen poziv predsjedniku gradske Skupštine sa kojim se taj događaj tradicionalno obilježavao.

Svoje mjesto ove godine na ceremoniji nisu pronašli ni brojni banjalučki privrednici koji su prethodnih godina bili gosti ovog događaja. Obilježavanju su prisustvovali vlasnici firmi koji su bliski novoj gradskoj administraciji.

Na skupu pored toga što nisu bili predstavnici SNSD-a, kao najveće partije u Banjaluci, nije bilo ni svih koalicionih partnera.

Jedini SDS-ov odbornik u skupštini Grada Aleksandar Petković nije prisustvovao obilježavanju, ali je putem društvenih mreža uputio čestitke. Međutim, ostalo članstvo ove stranke istaklo je činjenicu da skupu nisu prisustvovali predstavnici banjalučkog SDS-a. Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Nekadašnji predsjednik GO SDS-a Banjaluka Mladen Kajkut kaže da na obilježavanju nije vidio nijednog predstavnika stranke i pita se da li za SDS tamo "uopšte ima mjesta".