Odjeljenje za saobraćaj i puteve

Počela sanacija gradskih ulica

  • 15.02.2019. 16:22

U okviru redovnog održavanja gradskih saobraćajnica, ovih dana je počela sanacija gradskih ulica, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Konstatovali smo gdje su najveća oštećenja koja ugrožavaju bezbjedno odvijanje saobraćaja i krenuli u privremenu sanaciju oštećenih saobraćajnica tzv. hladnom asfaltnom masom", istakao je načelnik Odjeljenja Slaviša Sandić.

On pojašnjava, da u ovom periodu godine ne rade asfaltne baze, zbog čega se koristi ova masa kao privremeno rješenje.

"Sa martom i očekivanim porastom vanjske temperature, počinju sa radom i asfaltne baze, pa ćemo tada biti u prilici da punim kapacitetom krenemo u sanaciju putne mreže na području cijelog grada. Za sada, dok su temperature još relativno niske, saniraćemo samo veća oštećenja, koja ometaju normalno funkcionisanje saobraćaja", naglasio je on.

Prema informacijama iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, ovih dana je već sanirano više oštećenja u nekoliko ulica u centru grada, među kojima su i Ivana Frane Jukića, Milana Rakića, Gavre Vučkovića, Kralja Alfonsa XIII, Patre i druge.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.