"Srpska te zove“

Pogledajte u kojim ulicama će sutra biti obustavljen saobraćaj u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 17.04.2024. 13:09

Zbog održavanja velikog narodnog mitinga "Srpska te zove“ na Trgu krajine u Banjaluci doći će do određenih obustava i izmjena u odvijanju saobraćaja u gradu na Vrbasu.

Obustave saobraćaja trajaće od 16 časova pa do kad za tim bude potrebe.

U nastavku pogledajte u kojim ulicama će doći do obustava:

- ulici Kralja Petra I Karađorđevića - na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana

- ulici Olimpijskih pobjednika - na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom srpske vojske do raskrsnice sa ulicom Prvog krajiškog korpusa 

- ulici Kninska - na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ulicom Milana Tepića

-ulici Vidovdanska - na dijelu od raskrsnice sa ulicom Milana Tepića do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića

-ulici Prvog krajiškog korpusa - na dijelu od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa ulicom Olimpijskih pobjednika 

"Takođe, obavještavamo građane da će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza putnika koje saobraćaju navedenim ulicama biti preusmjerene alternativnim trasama“, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače da u navedenom vremenskom periodu koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program