Karte za prva dva leta rasprodate

Sa Aerodroma Banjaluka od danas let za Atinu

  • 20.06.2019. 12:26

Sa Aerodroma Banjaluka od danas kreće prvi čarter let za Grčku, tačnije Atinu. Prvi avion polijeće u 17 časova, a karte za prva dva leta već su rasprodate. 

Većina mjesta već je zauzeta paket aranžmanima, ali još uvijek se može rezervisati nekoliko isključivo avio karata, kažu iz Turističke agencije Kontiki, koja letove i organizuje. Osluškujući želje i potrebe putnika, odlučili smo se da realizujemo letove za Atinu, a posljednji se očekuje 9. semptembra, kažu iz Kontikija. 

Aerodrom Banjaluka obara sve rekorde. U prvih pet mjeseci zabilježeno je 51.925 putnika, a do kraja godine očekujemo da taj broj dođe do 200 hiljada, kaže direktor Aerodroma Republike Srpske Milan Račić. 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program