Gradonačelnik

Stanivuković nije otišao na saslušanje a pojavio se na događaju

  • Izvor: ATV
  • 26.03.2024. 13:16

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nije se pojavio na saslušanju zbog nenamjenskog trošenja sredstava za izgradnju jednog kružnog toka u gradu. Stanivuković nije nadležnima javio razlog svog nepojavljivanja, ali se zato pojavio na jednom događaju.

Stanivuković je juče trebalo da se pojavi na saslušanju ali nije jer je, kako je rekao, boravio u Srbiji. 

Saslušanje je odgođeno za danas ali se banjalučki gradonačelnik ni danas nije pojavio. Svoje nepojavljivanje nije obrazložio.

Međutim, Stanivuković se danas pojavio na jednom događaju u gradu što jasno ukazuje da nema namjeru da se odazove pravosudnim institucijama. 

Iz toga se čini da Stanivuković ponovo vraća na staro i pokušava da pravi scene jer postoji mogućnost da, s obzirom da je u svojstvu osumnjičenog, bude naređeno njegovo privođenje.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)