7. maja

U utorak potpuna obustava saobraćaja u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 30.04.2024. 16:40

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da će u utorak, 7. maja, u Banjaluci biti obustavljen saobraćaj povodom otvaranja džamije Arnaudije.

Obustava će biti na dionici puta Banjaluka-Srpske Toplice, od raskrsnice sa Solunskom ulicom do raskrsnice sa kružnim tokom Bulevar cara Dušana - Karađorđeva - Krajiških brigada od 7.00 do 15.00 časova, a u Bulevaru cara Dušana od raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića do raskrsnice sa kružnim tokom, Omladinske ulice od 7.00 časova.

Saobraćaj će biti obustavljen od 7.00 časova u Ulici braće Mažar i majke Marije od raskrsnice sa Zmaj Jovinom ulicom do raskrsnice sa Omladinskom ulicom, u Ulici Meše Selimovića, na dijelu od raskrsnice sa Zmaj Jovinom, te u Ulici Branka Majstorovića od raskrsnice sa Zmaj Jovinom. Obustava će trajati dok bude bilo potrebno.

Iz policije ističu da će u istom periodu saobraćaj biti obustavljen i u Ulici braće Mažar i majke Marije, na dijelu do Ulice Meše Selimovića, kao i u Ulici Simeuna Đaka od raskrsnice sa Zmaj Jovinom ulicom do raskrsnice sa Omladinskom ulicom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza biće preusmjerene na alternativne trase.

Izmjena u saobraćaju predviđena je i na magistralnom putu, a podrazumijeva zabranu saobraćaja za vozila ukupne mase veće od tri i po tone, koji će biti preusmjeren na istočni tranzit iz smjera Laktaša.

Vozila će biti preusmjerena na raskrsnici sa kružnim tokom u Ulici Ivana Gorana Kovačića - Marije Dimić - Krajiških brigada, dok će iz smjera Mrkonjić Grada biti preusmjerena na most u naselju Srpske Toplice u Ulici manjačkih ustanika.

Policijska uprava Banjaluka apeluje da vozači u tom periodu koriste alternativne pravce da bi se izbjegle gužve, duža zadržavanja ili zastoji.

Pratite nas i putem Vibera