Iznijeli zahtjeve

Ugrožena bezbjednost građana - Banjalučani traže rješenje za Rebrovački most

  • Izvor: ATV
  • 26.04.2024. 07:05

Stanari Bulevara vojvode Petra Bojovića u Banjaluci, ukazali su na alarmantnu bezbjednosnu situaciju u saobraćaju koja ugrožava živote građana - posebno djece i pješaka. Jedan od stanara ističe da su se u više navrata obraćali nadležnima kada je u pitanju taj problem.

- Želimo da skrenemo pažnju nadležnima. Pozivamo gradonačelnika da dođe ovdje i vidi sve nedostatke. Ovdje ima mnogo djece koja idu u školu i vrtiće i njihova sigurnost je ugrožena zbog neprilagođene brzine - rekao je Goran Glogovac.

Na okupljanju, stanari su pročitali i zahtjeve koje traže da se urade po hitnom postupku, kako bi se poboljšala bezbjednost saobraćaja na tom lokalitetu.

Oni koji svakodnevno prolaze kod Rebrovačkog mosta kažu – ne osjećaju se sigurno. Problem im predstavlja uzak trotoar i loša saobraćajna infrastruktura.

Stanari smatraju da su nedavne tragedije sa smrtnim ishodima jasan dokaz da hitne mjere moraju biti preduzete. Ministarstvo unutrašnjih poslova je poduzeo hitne mjere, postavivši radar na mjestu gdje je bila saobraćajna nesreća.

Iako su oni uputili poziv nadležnima iz Gradske uprave, oni se nisu pojavili kod Rebrovačkog mosta. Poručuju, neće odustati od svojih zahtjeva.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.