Predsjednik HDZ BiH

Čović: U ponedjeljak imenovanje novog Savjeta ministara

  • 22.12.2019. 12:36

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović izjavio je da će sutra biti imenovan novi Savjet ministara.

On je rekao da je dogovor da u 9.00 časova zasjeda komisija, dok će u 13.00 časova biće održana sjednica Predstavničkog doma i imenovan kompletan Savjet ministara, ili umanjeno za jednog ministra, što, kako je ocijenio, neće biti veliki problem.

"Čim Agencija za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH završi provjeru kandidata, biće dopuna. U svakom slučaju, mi sutra imamo Savjet ministara. To je velika stvar i nadam se da ćemo vrlo brzo imati budžet institucija BiH", rekao je Čović novinarima u Mostaru.

On je naglasio da će se imenovanjem novog Savjeta ministara stvoriti potpuno drugačiji ambijent i atmosefra, je će vrlo brzo imati agendu, već u januaru.

"Imaćemo vrlo jasan plan djelovanja Savjeta ministara i zbog toga sam optimista kada je u pitanju naš evropski put", rekao je Čović.

Kada je u pitanju kandidatski status BiH, Čović je rekao da BiH već u maju u Zagrebu može biti za istim stolom sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program