Željka Cvijanović

"Vučević će nastaviti da sprovodi odgovornu nacionalnu politiku"

  • Izvor: ATV
  • 02.05.2024. 18:09

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku Milošu Vučeviću povodom izbora za predsjednika Vlade Srbije sigurna da će nastaviti da sprovodi suvrenu, mudru i odgovornu nacionalnu politiku.

"Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Srbije, upućujem Vam srdačne čestitke i izražavam uvjerenje da ćete ovu važnu funkciju, kao i sve prethodne, obavljati uspješno, odgovorno i posvećeno, u najboljem interesu države Srbije, a na dobrobit svih njenih građana", navela je Cvijanovićeva.

Ona je još jednom ponovila čvrsto opred‌jeljenje za dalje obogaćivanje svestrane saradnje na osnovama jedinstva, neraskidivog prijateljstva i partnerstva, kako u domenu privrede, tako i u svim drugim oblastima od zajedničkog interesa.

"Slijedeći put snažnog razvoja i progresa koju je trasirao Aleksandar Vučić, sigurna sam da će novoizabrana Vlada Srbije sa Vama na čelu, nastaviti da sprovodi suverenu, mudru i odgovornu nacionalnu politiku, politiku mira, stabilnosti, ekonomskog napretka i regionalne saradnje", istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Izrazivši veliku zahvalnost Srbiji i njenom rukovodstvu na iskrenoj podršci i razumijevanju u svim važnim pitanjima i realizaciji brojnih projekata od značaja, Cvijanovićeva je Vučeviću poželjela uspjeh u daljem radu, kao i jaku, stabilnu i naprednu Srbiju.

Nova Vlada Srbije, na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem, izabrana je večeras u Skupštini Srbije.

Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.