Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanovićeva u Skoplju: Hvala Pendarovskom na lijepom dočeku

  • Izvor: SRNA
  • 11.09.2023. 08:31

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović doputovala je u Skoplje gdje će danas prisustvovati Samitu procesa Brdo-Brioni.

"Hvala predsjedniku Sjeverne Makedonije Stevi Pendarovskom na lijepom dočeku u vili `Vodno`", navela je Cvijanovićeva na Instagramu.

Uoči samita, Cvijanovićeva je sinoć prisustvovala večeri koju je za učesnike organizovao predsjednik Sjeverne Makedonije.

Na marginama su predviđeni sastanci Cvijanovićeve sa šefovima država regiona.

Cvijanovićeva na Samitu procesa Brdo - Brijuni u Skoplju

Cvijanovićeva na Samitu procesa Brdo - Brijuni u Skoplju

U Skoplju će danas biti održan sastanak lidera zemalja učesnica procesa Brdo-Brioni. Domaćin sastanka je Pendarovski zajedno sa predsjednicima Slovenije Natašom Pirc Musar i Hrvatske Zoranom Milanovićem.

Plenarni sastanak lidera zemalja učesnika procesa Brdo-Brioni predviđen je u 11.10 časova, a konferencija za novinare Pendarovskog, Pircove i Milanovića u 12.45 časova.

Proces Brdo-Brioni prvi put je održan 2013. godine na inicijativu predsjednika Slovenije i Hrvatske.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.