Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik: Apel Srbima u Mostaru - ne vjerujte Incku, on samo nevolje donosi

  • 15.12.2020. 19:33

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je najava visokog predstavnika Valentina Incka da bi trebalo da se sastane sa Srbima u Mostaru "najava da bi visoki mešetar u BiH mogao da pokuša da izmanipuliše malu srpsku zajednicu u tom gradu, ali da se nada da će Srbi znati da mu odgovore".

"Svaki pokušaj lobiranja uoči lokalnih izbora u Mostaru od neizabranog stranca je grubo miješanje u unutrašnja pitanja i ne može biti pozdravljeno sa naše strane", rekao je Dodik upitan da prokomentariše najavu da bi Incko trebalo da posjeti Mostar i razgovara sa tamošnjim Srbima uoči predstojećih izbora u ovom gradu.

Dodik je naglasio da kao osvjedočeni bošnjačko-muslimanski lobista Valentin Incko ne traži susret sa Srbima da bi im pomogao, već da bi oni pomogli njemu u ostvarivanju nekog cilja za Bošnjake.

"Zato apelujem na Srbe Mostara da se klone Incka i kada darove donosi, jer on samo donosi nevolje", konstatovao je Dodik.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)

  • 23:40 Serija: Red Rok (16+) (R)

    Serija: Red Rok (16+) (R)