Velike poplave

Dodik uputio saučešće Putinu

  • 02.07.2019. 09:40

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu u kojem je istakao da je BiH duboko potresena zbog velikih poplava koje su zadesile Irkutsku oblast, a u kojima je stradalo 14 ljudi.

"Saosjećamo sa porodicama koje su izgubile svoje najbliže. Molimo Vas da izraze našeg saosjećanja prenesete porodicama stradalih u poplavi, a povrijeđenim želimo što brži oporavak", naveo je Dodik. 

Dodik je uputio saučešće Putinu u ime Predsjedništva BiH, građana BiH i lično ime, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. 

U poplavama koje su pogodile Irkutsku oblast u Rusiji stradalo je najmanje 14 ljudi.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program