SNSD  

Kovačević: Poštujemo odluku SDS-a, nadamo se da nije konačna

  • 31.03.2019. 17:13

Komentarišući odluku SDS-a, kojom ne prihvata poziv SNSD-a za učešće u formiranju vlasti na nivou BiH, portparol SNSD-a Radovan Kovačević, rekao je da ova stranka poštuje odluku SDS-a, ističući da se nada da odgovor, ipak, nije konačan.

Kovačević je istakao da je zajedničko djelovanje na nivou BiH bio cilj. On je objasnio da je, bez obzira na čvrstu pobjedu sa koalicionim partnerima i na prošlim izborima, SNSD htio da se postigne jedinstvo svih srpskih predstavnika na nivou BiH i da Republika Srpska bude u što jačem sastavu.

Kovačević je dodao i da treba zajedno raditi u interesu Srpske i njenih građana, posebno, kako kaže, poslije neprekidnih pritisaka i inicijativa da se promijeni ime Republike Srpske, ali i poslije odluke Ustavnog suda BiH, kojim se opet osporava Dan Republike Srpske. Ti napadi, smatra, biće nastavljeni i zato je neophopdno jedinstvo, zaključio je Kovačević.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.