Savez logoraša

Nosović: Očigledno je da mašinerija Zapada želi opet krvoproliće u BiH

  • Izvor: ATV
  • 04.11.2023. 14:45

Predsjednik Saveza logoraša Republike Srpske Anđelko Nosović poručio je, komentarišući okupljanje uz ratne zastave kod Kotor Varoša, da je očigledno da je "zlo opet dobilo zamaha" i da mašinerija zapada potpomognuta domaćim ljudima želi da se opet desi krvoproliće.

"Nažalost, zlo koje se dešava, ne samo kod nas, nego u cijeloj Еvropi i cijelom svijetu, očigledno da je opet dobilo zamaha. Očigledno je da opet ta ista mašinerija Zapada, potpomognuta domaćim ljudima, želi da se opet desi nesreća, da se desi krvoproliće", rekao je Nosović.

"Nije slučajno da tolike ćelije islama i vehabija i svih islamista koji žive na ovim prostorima i koji su došli sa drugih prostora, pokušavaju da ovdje naprave zlo, da naprave zrno razdora i da opet uđemo u jedno veliko krvoproliće", dodao je on.

Podsjetio je da stručnjaci za bezbjednost već duže vrijeme upozoravaju da u BiH postoje ćelije Al Kaide i drugih organizacija.

"Nije slučajno što stručnjaci za bezbjednost već duže vrijeme upozoravaju da postoje ćelije i Al Kaide i drugih organizacija koje su očigledno kao spavači u BiH i čeka se jedan pogodan trenutak da se napravi jedna takva nesreća u BiH", zaključio je on.

Pratite nas i putem Vibera