Ovjereno osam kandidatskih lista za delegate u Domu naroda

  • Izvor: SRNA
  • 25.11.2022. 10:50

Centralna izborna komisija (CIK) BiH dostavila je Narodnoj skupštini Republike Srpske osam ovjerenih kandidatskih lista za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda.

Na ovjerenoj kandidatskoj listi narodnog poslanika Igora Žunića (SNSD) su kandidati Sredoje Nović i Danijela Mrda, a na listi Ranke Perić Romić (SNSD) kandidati Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Denisa Šulića (SNSD) nalaze se kandidati Boško Tomić i Mladen Popović, dok su na ovjerenoj listi narodnog poslanika Mladena Ilića (SNSD) Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija.

Na listi SNSD-ovog narodnog poslanika Anje Ljubojević nalaze se kandidati Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je i kandidatska lista PDP-a na kojoj su kandidati Nenad Vuković, Dragan Milanović i Jelena Elčija Jovanić.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Milana Radovića (SDS) kandidati su Želimir Nešković, Tamara Evđić i Stefan Ignjatović.

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića (Pokret za državu) na kojoj su kandidati Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program