Preusmjeravaju vozila iz Gradiške, kvar na graničnom prelazu

  • 15.08.2020. 08:24

Na graničnom prelazu Gradiška nije moguće preći granicu zbog kvara na sistemu u Hrvatskoj, pa se sva vozila preusmjeravaju na prelaz Gradina, gdje je pojačan intenzitet saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Iz AMS napominju da je odranije ulazak u Crnu Goru iz BiH moguć samo uz obavezan PCR, ELISA ili ECLIA test star maksimalno 72 časa.

Djeca do 5 godina starosti ne moraju imati jedan od navedenih testova kako bi ušli u Crnu Goru.

Tranzit kroz Crnu Goru bez posjedovanja pi-si-ar ili ELISA testa omogućen je uz kontrolu vremena ulaska, prolaska kontrolnih punktova i izlaska, bez zadržavanja u Crnoj Gori.

Na graničnim prelazima Hum i Metaljka nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, dok je granični prelaz Deleuša od ranije zatvoren zbog radova.

Stasnje na graničnim prelazima pogledajte OVDJE.

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.