Milorad Dodik

Srbi u FBiH moraju imati autentične predstavnike

  • 10.02.2019. 14:18

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas Srni da Srbi u Federaciji BiH, kantonima i Mostaru moraju imati svoje autentične predstavnike i da će se u razgovoru sa političkim partnerima zalagati da se to i ostvari.

Dodik je, nakon sastanka sa predstavnicima SNSD-a i srpskih udruženja u Mostaru, rekao da će institucije Republike Srpske raditi na tome da se popravi položaj Srba u Mostaru i Federaciji BiH. 

On je istakao da će institucije Republike Srpske i dalje pomagati povratničku populaciju. 

Na sastanku, kojem su prisustvovali i generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović i član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac, razgovarano je o problemima Srba na ovom području.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program