Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija: Nije imenovan novi direktor RAK-a

  • 30.04.2020. 16:32

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je da na današnjoj sjednici nije bilo nikakvih imenovanja, pa ni direktora Regulatorne agencije za komunikacije /RAK/ BiH.

"Savjet RAK-a je održao sjednicu i utvrdio prijedlog kandidata, a sada razmišlja da li će prijedlog koji su sami utvrdili dostaviti resornom ministarstvu i Savjetu ministara", rekao je Tegeltija.

Tegeltija je naglasio da do same sjednice Savjeta ministara taj prijedlog nije dostavljen.

"Vidjećemo da li će i oni ispoštovati svoju obavezu da svoje odluke dostavljaju nadležnima", rekao je Tegeltija novinarima.

Ministar saobraćaja i komunikacija u Savjetu ministara Vojin Mitrović potvrdio je u petak, 24. aprila, da je bivši direktor RTRS-a Draško Milinović predložen za direktora Regulatorne agencije za komunikacije /RAK/ BiH, te da će prijedlog biti upućen Savjetu ministara na potvrđivanje.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program