VSTS

Tegeltija: Samo u BiH je nenormalno da prvi čovjek pravosuđa ide na sastanke

  • 21.02.2020. 20:32

BiH je jedina zemlja na svijetu u kojoj je jednom dijelu medija i javnosti nenormalno da se prvi čovjek pravosuđa odazove na formalni poziv na sastanak predsjedavajućeg Savjeta ministara i člana Predsjedništva BiH.

Rekao je to za Glas Srpske predsjedavajući Visokog sudskog i tuzilačkog savjet (VSTS) BiH Milan Tegeltija komentarišući poziv lidera SDA Bakira Izetbegovića VSTS- u da smijeni Tegeltiju jer je prisustvovao sastanku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa srpskim predstavnicima u zajedničkim institucijama koji je odrzan juče u Istočnom Sarajevu.

-Tako je u BiH, dok je u Italiji, po čijem modelu je skrojen VSTS BiH , ne samo normalno da se sastaju, nego je sasvim normalno da predsjednik Italije bude istovremeno i predsjednik Italijanskog VSTS - istakao je Tegeltija.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.