Dodik poželio uspjeh Vujiću

Unaprijediti saradnju BiH, Srpske i FBiH sa Amerikom 

  • 11.07.2019. 13:53

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poželio je novoimenovanom ambasadoru BiH u SAD Bojanu Vujiću mnogo uspjeha u predstojećem mandatnom periodu.

"Uvjeren sam da ćete interese BiH zastupati na najbolji način za dobrobit BiH i njenih naroda", istakao je Dodik, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BIH. 

On je ukazao na potrebu unapređenja saradnje Republike Srpske, Federacije BiH i BiH sa SAD, kao i da se na svim važnim mjestima u ovoj značajnoj zemlji jednako čuje glas svih konstitutivnih naroda u BiH. 

"Posebno želim da naglasim na značaj koji ima ekonomska diplomatija i u tom pogledu ukazujem na potrebu da ambasador BiH u SAD promoviše značajne privredne i prirodne resurse u BiH", naglasio je srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH. 

Dodik je ocijenio da postoje brojne mogućnosti i potencijali za saradnju BiH i SAD i, u tom smislu, uloga ambasadora svakako ima veliki značaj. 

"Želim Vam mnogo uspjeha u diplomatskoj misiji u SAD, te lične i porodične sreće", naveo je Dodik.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program