Šef Kluba poslanika SNSD-a

Vulić: Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Srpske

  • Izvor: SRNA
  • 27.03.2024. 16:47

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i imajući u vidu da je objelodanjena mogućnost atentata, ne čudi ni novi scenario za kidnapovanje.

- Kada sam rekla da se sprema atentat na predsjednika Republike Srpske, iz drugog entiteta mogli smo samo čuti osude. Moj izvor iz krugova američke Ambasade otvoreno mi je rekao: "Riješićemo se Dodika na ovaj ili onaj način'. Uz sve to, ispred Suda BiH posječena su zdrava stabla, a ni danas se ne zna po čijem nalogu" - istakla je Vulićeva i zahvalila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, senatoru Srpske Aleksandru Vulinu i bezbjednosnim strukturama Republike Srbije na informacijama u vezi sa novim mogućim scenarijom.

Ona je poručila da Srbi nisu kukavice, niti podanici.

- Nećemo pokleknuti bilo da se prijeti, puca, odrubljuje glava... Srpski ponos i ljubav nadjačaće mržnju Majkla Marfija i Kristijana Šmita - istakla je Vulićeva povodom Vulinove izjave da je u toku finalizacija zavjere protiv Republike Srpske i Srbije i da oni koji iza toga stoje hoće da kidnapuju predsjednika Milorada Dodika i unište Srpsku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok