Banjaluka

Danas skupština UNRS, biće izabrano novo rukovodstvo

  • Izvor: ATV
  • 24.11.2022. 08:52

Skupština Udruženja novinara Republike Srpske (UNRS) biće održana danas u 13 časova u Vijećnici Banskog dvora, a na skupštini će biti predstavljeni rezultati dosadašnjeg rada i izabrano rukovodstvo koje će udruženje voditi u narednom mandatu.

Pravo glasa i učešća na skupštini imaju svi novinari upisani u registar udruženja, odnosno oni koji prisustvovanjem skupštini na taj dan pristupe UNRS. UNRS je osnovano 1996. godine, ali je kao i Republika Srpska prošlo kroz teška vremena. Nažalost, nekoliko puta je prekidalo svoj rad, a posljednja reaktivacija rada UNRS, desila se 2019. godine.

Iz UNRS pozivaju sve novinare iz Republike Srpske, da prisustvuju Skupštini UNRS i uzmu učešća u njenom radu, jer samo povezanost, međusobno uvažavanje i podrška mogu postaviti temelj za bolje uslove života i rada novinara u Srpskoj.

“Obnova rada UNRS je bila neophodnost, zbog specifičnih medijskih i političkih uslova, odnosno zaštite i unapređenja položaja novinara Republike Srpske koji u njima žive i rade. U najkraćem – smatramo da ako postoji Republika Srpska, da mora postojati i Udruženje novinara Republike Srpske”, saopšteno je iz UNRS.


  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.