Danas sunčano i malo toplije

  • 20.09.2020. 09:09

Republiku Srpsku i Federaciju BiH danas očekuje sunčanije i malo toplije vrijeme.

Vjetar će biti uglavnom slab i promjenjiv, tokom dana na sjeveru i sjeveroistoku do umjeren istočni, na jugu zapadni. Biće ugodno toplo uz malu dnenvu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna temperatura vazduha od 24 do 29, u planinama od 18 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a magle i niskih oblaka ima po kotlinama i uz riječne tokove.

Veoma svježe jutros je bilo u višim predjelima, na Sokocu su u 8.00 časova izmjerena samo četiri stepena, u Kalinoviku pet, na Palama, u Kotor Varošu i Rogatici šest stepeni.

Temperatura vazduha u ostalim mjestima: Kneževo, Gacko i Ribnik sedam, Gradiška, Han Pijesak, Bihać, Manjača, Sanski Most i Šipovo osam, Banjaluka, Prijedor, Prnjavor, Mrkonjić Grad, Bugojno, Tuzla, Šamac, Livno, Čelinac, Laktaši, Novi Grad i Srbac devet stepeni.

Na Čemernu, u Doboju, na Bjelašnici, u Bratuncu, Srebrenici i Rudom jutros je u 8.00 časova izmjereno 10 stepeni, u Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Sarajevu, Zvorniku, Ugljeviku i Višegradu 11, u Gradačcu i na Mrakovici 12, u Bileći i Širokom Brijegu 14, u Trebinju 17, u Mostaru 19, dok je u Neumu izmjeren 21 stepen Celzijusov.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program