Ekonomski fakultet u Palama postaje član Naučnog društva ekonomista Srbije

  • 15.05.2021. 13:03

PALE - Ekonomski fakultet u Palama u utorak, 18. maja, potpisaće ugovor o pristupanju ove visokoobrazovne ustanove Naučnom društvu ekonomista Srbije.

"Potisivanjem ugovora Fakultet će postati tek druga ustanova iz BiH koja je postala institucionalni član ovog udruženja", saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta.

Ugovor će potpisati dekan Ekonomskog fakulteta Pale Radomir Božić i predsjednik Naučnog društva ekonomista Srbije Miodrag Zec.

Potisivanje je zakazano u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Palama sa početkom u 10.30 časova.

Naučno društvo ekonomista Srbije je asocijacija ekonomista koji se bave naučnim i pedagoškim radom na visokoškolskim i istraživačkim ustanovama, u Srbiji ili u inostranstvu. Cilj organizacije jeste promocija ekonomske nauke.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.