Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

  • 22.11.2020. 14:42

U Republici Srpskoj sutra se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima, dok će magle i sumaglice tokom prijepodneva biti u nižim krajevima.

Jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, lokalno sa slabim mrazem. Po kotlinama i riječnim dolinama mjestimično se očekuje prolazna magla ili sumaglice, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčnim periodima, a uveče i u noć na utorak očekuje se naoblačenje sa sjevera koje može usloviti kratkotrajnu slabu kišu.

Duvaće slab vjetar promjenljivih pravaca.

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do četiri, u višim predjelima od minus pet, a najviša dnevna od pet do 11, na planinama od jedan stepen, a na jugu oko 14 stepeni Celizijusovih.

I narednih dana očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme, a povremeno su moguće slabe padavine, uglavnom kiša. Meterolozi najavljuju i svakovdevni blagi porast temperature vazduha.

Poslije oblačnog jutra u utorak, 24. novembra, kada postoji mogućnost i za slabu kišu ili rosulju mjestimično, tokom dana će doći do postepenog razvedravanja i više sunčanog vremena. Jutarnja temperatura od nula do šest, a najviša dnevna od pet do 10, na jugu oko 12 stepeni.

 

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.