Posjeta OS Srbije

Gradiška promoviše odbojku: Mogućnost da reprezentacija Srbije igra prijateljske utakmice

  • Izvor: Agencije
  • 17.06.2022. 09:07

U okviru tradicionalno dobre saradnje Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srpske, Zoran Gajić, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, posjetili su Gradišku.

Na sastanku je razgovarano o incijativi, koju su potpredsjednik NSRS Denis Šulić i Zoran Gajić pokrenuli u januaru, prilikom posjete potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Odbojkaškom savezu Srbije, o mogućnosti da reprezentacije Srbije igraju prijateljske utakmice u Gradišci.

"Došlo je na red da probamo da napravimo određene sadržaje ovdje u Gradišci. Jednostavno da promovišemo odbojku, da promovišemo ove naše odbojkaše. U komunikaciji sa drugim lokalnim klubovima da vidimo šta možemo da pomognemo kroz instituciju Odbojkaškog saveza", rekao je Gajić.

Predsjednik Odbojkaškog saveza RS i BiH Milutin Popović, izjavio je da je Gradiška grad sporta, grad odbojke.

"Odbojka ovdje ima sjajne potencijale, rezultati mogu biti značajno bolji, ako uložimo zajedničke napore. Rezultati su u ozbiljnom napretku i poboljšanju ukupnog stanja u odbojci ovdje u Gradišci", rekao je Popović.

U razgovoru sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem i predstavnicima Arene Gradiška, delegacija OSS je upoznata sa mogućnostima sportske dvorane, kao i smeštajnih kapaciteta za eventualnu organizaciju priprema i utakmica svih nacionalnih selekcija Srbije.

Dvije delegacije su potom posjetile Arenu Gradiška i uvjerile se u mogućnosti dvorane u gradu na desnoj obali Save.

(Izvor: UNA)

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program