ATV jutro

Iz uniforme u kimono: Priča Dobojlije Bojana Blagojevića

  • Izvor: ATV
  • 13.04.2024. 11:52

Na radnom mjestu se bori protiv kriminala - istražuje krivična djela, zloupotrebu i preprodaju opojnih droga. U slobodno vrijeme posvećen je radu sa djecom i sportu. To je tek djelić životne priče Dobojlije Bojana Blagojevića. A njegova priča inspiriše mnoge. Od malih nogu je, priča, znao šta će to biti njegov životni poziv.

Zahtjevan je to i odgovoran posao. Prije svega, dinamičan i pun izazova. Svaka operativna akcija je priča za sebe. 

A kada sa poslom završi i odloži policijsku opremu, Bojan oblači kimono. U karateu, priča, uživa kao i u svom poslu. Vještine koje je naučio u ovom sportu od velike su mu koristi i u njegovoj profesiji. 

Svoje znanje, kao trener, prenosi na mlade Dobojlije. Djeca ističu da su od trenera naučili mnogo. Na tatamiju ne pobjeđuje jači i brži, nego pametniji. 

I Bojanova djeca zavoljela su karate. Kćerka Dunja i sin Teodor ne propuštaju nijedan trening. Tata je, pričaju, kao trener strog, ali je popustljiviji kod kuće. 

Nije sve to lako ni stići, priznaje Bojan. Ipak, uz dobru organizaciju, entuzijazam i ljubav, prepreka nema ni u policijskom pozovu, a ni u sportu. S godinama je to postala jedna nerazdvojna cjelina.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.