Jutro sunčano, ali poslijepodne stiže velika promjena

  • 06.06.2020. 09:14

U Republici Srpskoj i FBiH danas se očekuje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Padavine su prognozirane za drugi dio dana, u centralnim, istočnim i južnim krajevima, a predveče se mogu očekivati i na sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 23, na sjeveru i jugu do 26 stepeni Celzijusovih. Duvaće slab do umjeren, promjenjiv vjetar.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros na sjeverozapadu preovladava pretežno vedro vrijeme, a u ostalim krajevima oblačno. Ponegdje u centralnim i istočnim krajevima pada slaba kiša.

Temperatura izmjerena u osam časova

Sokolac i Čemerno devet, Han Pijesak 10, Kalinovik i Rudo 11, Višegrad, Gacko, Mrakovica, Foča, Livno i Šipovo 12, Bileća i Srebrenica 13, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Bugojno i Ribnik 14, Novi Grad i Prijedor 15, Banjaluka, Zvornik, Bihać, Tuzla i Trebinje 16, Srbac i Gradačac 17, te Bijeljina, Mostar, Neum i Doboj 18 stepeni Celzijusovih.

Najviše kiše u protekla 24 časa palo je u Hercegovini – 27 litara po metru kvadratnom u Trebinju i 25 u Bileći, zatim u Srpcu 21 litar, u Novom Gradu, Gacku i na Čemernu po 20, Ribniku 14, Prijedoru 13, Banjaluci 12, na Mrakovici 11, u Šipovu devet, Mrkonjić Gradu osam, Kalinoviku pet, te dva litra u Foči.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)