Direktor Policije Republike Srpske

Kostrešević pohvalio obezbjeđivanje utakmica u Laktašima

  • Izvor: SRNA
  • 04.12.2023. 14:55

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević pohvalio je sve organizacione jedinice i pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su učestvovali u obezbjeđivanju košarkaških utakmica u okviru FIBA lige šampiona od 28. do 30. novembra u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Kostrešević je za Srnu istakao da su policijski službenici pohvaljeni zbog iskazane profesionalnosti, stručnosti i efikasnosti prilikom procjenjivanja, planiranja i sprovođenja mjera obezbjeđenja, s obzirom na to da je odigravanje samih utakmica, kao i boravak članova košarkaških klubova protekao bezbjedno i bez incidenata.

"Sportska takmičenja su održana od 28. do 30. novembra, a u više odigranih košarkaških utakmica učestvovali su i klubovi iz Izraela, što je predstavljao poseban bezbjednosni rizik, imajući u vidu da su te utakmice trebale biti odigrane u Turskoj koja, s obzirom na trenutnu situaciju u Pojasu Gaze, nije mogla garantovati bezbjednost odigravanja utakmica", rekao je Kostrešević.

Pratite nas i putem Vibera