ATV uživo

Luk ili med finale: Ko će osvojiti pet hiljada KM?

  • 14.06.2019. 20:12

ATV-ova kuhinja prepuna inspiracije, dobrih jela i zabave večeras po sedmi put će dobiti najbolji kulinarski par. Ovoga puta, gledaoci Alternativne televizije imaće priliku, po prvi put i to iz novog studija, uživo da prate finalnu epizodu svog omiljenog kulinarskog TV šoa.

Za nagradu od 5.000 KM takmičiće se finalisti- kulinarski parovi iz Mostara, Livna, Prijedor i Teslića, a njihova jela će ocjenjivati trojica vrhunskih šefova. Preciznije, Predragu Tošiću u večerašnjoj finalnoj epizodi pridružiće se maestro iz Hrvatske, popularni Ivan Pažanin i evropski šampion u kuvanju Miloš Jovanović iz Beograda.

Finalna epizoda sedme sezone očekivano će biti prepuna iznenađenja za takmičare, ali i gledaoce, a novitet u sedmom finalu su specijalni gosti koji će pratiti da li se takmičari pridržavaju svojih recepata, ali i uživati zajedno sa ATV-ovim gledaocima u vrhunskom TV spektaklu.

U konačnu ocjenu, uz ocjenu žirija, ulaze i glasovi publike koja je posredstvom SMS-a glasala za svoje favorite.

Finale sedme sezone kulinarske emisije "Luk ili med" pratiti uživo na i na ATV portalu.

Tagovi:
  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina