Narandžasti meteoalarm zbog obilnih padavina

  • 08.02.2021. 08:14

Meteoalarm izdao je narandžasto upozorenje zbog obilnih padavina za Trebinje i Foču, gdje se mjestimično očekuje od 30 do 50 litara kiše, lokalno i do 60 po metru kvadratnom za 24 časa.

Žuto upozorenje zbog vjetra izdato je za Banjaluku, Trebinje i Mostar, a prognozirani udari iznosiće više od 40 kilometara na čas, objavljeno je na sajtu Meteoalarma.

Meteoalarm izdao je žuto upozorenje zbog padavina za Livno, gdje je očekivana količina padavina između 20 i 40 litara kiše po metru kvadratnom, te Mostar, gdje je prognozirana količina između 30 i 50, lokalno do 60 litara kiše po metru kvadratnom.

Za Trebinje, Foču i Mostar izdato je i žuto upozorenje zbog grmljavine.

Narandžasto upozorenje znači da je vrijeme opasno i da su prognozirane neuobičajene vremenske prilike, a šteta i ljudske žrtve su moguće.

Žuto upozorenje znači da je vrijeme potencijalno opasno i da vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako su planirane aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.