Ponesite kišobran

Oblačno, uz povremene padavine

  • 15.05.2019. 08:16

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, svježije i pretežno suvo vrijeme, ali su popodne mogući pljuskovi i grmnjavina na istoku, jugoistoku i jugu.

Preovladava oblačno, na sjeveroistoku i istoku sa mjestimičnom slabom kišom, a na planinama u Sarajevsko-romanijskoj regiji pada slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana pretežno do potpuno oblačno na sjeveru i istoku, u Sarajevsko-romanijskoj regiji moguće su slabe i povremene padavine. U centralnim krajevima, kao i na jugoistoku i jug promjenljivo, ponegdje sa sunčanim intervalima. 

Najviša dnevna temperatura od 10 do 17, na jugu do 20, na planinama do osam stepeni Celzijusovih. 

Duvaće slab do umjeren vjetar zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Čemerno minus jedan, Han Pijesak nula, Sokolac dva, Mrkonjić Grad i Rudo četiri, Ribnik i Bihać pet, Banjaluka, Prijedor, Bijeljina, Bugojno, Livno, Sarajevo i Novi Grad šest, Doboj, Tuzla i Zenica sedam, Bileća osam, Trebinje devet, te Mostar 13 stepeni Celzijusovih. 

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.