Položen kamen temeljac za zdravstveno-turistički kompleks "Mlječanica"

  • 01.06.2021. 13:07

U Kozarskoj Dubici danas je položen kamen temeljac novog zdravstveno-turističkog kompleksa "Mlječanica" čija izgradnja će koštati 32 miliona KM, te otvorena najsavremenija laboratorija.

Kamen temeljac su položili i laboratoriju otvorili srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić i vršilac dužnosti direktora "Mlječanice" Darko Banjac.

U Banji "Mlječanica" potpisani su i sporazumi o poslovno-tehničkoj saradnji ove banje i medicinskih fakulteta u Banjaluci i Kragujevcu.

Događaju su prisustvovali i ministri u Vladi Republike Srpske.

Za četiri godine investicionog ciklusa, s radom bi trebalo da počne u potpunosti opremljen zdravstveno-turistički velnes kompleks, sa 365 smještajnih kapaciteta.

Time će Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Mlječanica" kod Kozarske Dubice biti jedinstvena na ovim prostorima.

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.