Konkurs za upis polaznika

Radnički univerzitet: Jedanaest novih programa za potrebe tržišta rada

  • 11.05.2019. 11:23

Radnički univerzitet Banjaluka raspisao je konkurs za upis polaznika u program srednjeg stručnog obrazovanja odraslih, prekvalifikacije, dokvalifikacije i osnovnog obrazovanja odraslih i javno važeće programe osposobljavanja.

 "Uveli smo jedanaest novih programa za potrebe tržišta rada. Ti programi su rezultat više mjesečnih razgovora i analiza sa privrednicima, gdje smo zajedno u jednom partnerskom odnosu pokrenuli pomenute programe. Želim da napomenem da je Radnički univerzitet već potpisao nekoliko sporazuma o poslovnoj saradnji sa privrednicima iz oblasti metalne, drvne, obućarske i IT industrije, a čija je osnovna svrha da se pored teoretskog znanja koje se stiče u Radničkom univerzitetu stekne i praktično znanje koje će se provoditi u firmama sa kojima smo potpisali sporazum. Time će polaznici dobiti mogućnost da steknu vještine koje su neophodne za potrebe tržišta rada i da odmah po završetku programa osposobljavanja steknu mogućnost zaposlenja u firmi gdje su obavljali praksu" rekla je Bosiljka Radić, direktor Radničkog univerziteta Banjaluka.

Upis polaznika trajaće 30 dana od dana objavljivanja konkursa, a upis i dostava potrebnih doklumenata obavlja se u JU Radnički univerzitet, Grčka 4, Banjaluka. 

Upis će se obavljati svakim radnim danom od 8 do 20 časova. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona na brojeve: 051-215-076 i 051-215-013.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.