Vremenska prognoza

Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

  • 08.07.2020. 08:05

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će nakon vedrog, lokalno maglovitog i svježeg jutra, biti sunčano i ugodno toplo vrijeme, uz porast dnevne temperature vazduha.

Jutro je u većini predjela vedro, na istoku lokalno oblačno, po kotlinama i duž riječnih tokova sa maglom i svježe, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom prijepodneva i dana biće sunčano, uz lokalno malu do umjerenu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature vazduha, koja će biti oko normale za ovo doba godine.

Najviša dnevna temperatura vazduha u većini predjela iznosiće od 22 do 27, lokalno na sjeveru i jugu do 30 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab i promjenjljiv, uglavnom istočni, a na jugu umjerena bura, koja će poslije podne slabiti.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Sokolac četiri, Han Pijesak šest, Čemerno i Sarajevo sedam, Mrkonjić Grad i Novi Grad devet, Prijedor, Tuzla i Bihać 10, Rudo 11, Doboj i Banjaluka 12, Bileća i Bijeljina 13, te Trebinje i Mostar 17 stepeni Celzijusovih. 

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.