Predsjednik Socijalističke partije Srpske

Selak čestitao Mitrovdan - krsnu slavu Boračke organizacije

  • 08.11.2023. 13:09

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak čestitao je bivšim borcima, članovima i rukovodstvu Boračke organizacije Republike Srpske krsnu slavu svetog velikomučenika Dimitrija - Mitrovdan.

“Proslavljajući svetog velikomučenika Dimitrija, vojvodu i zaštitnika boraca, danas se sjećamo svih boraca koji su položili svoje živote prilikom odbrane Republike Srpske. Danas obilježavamo i slavne pobjede srpske vojske izvojevane na Mitrovdan 1992. i 1994. godine kada je odbranjena Hercegovina i Nevesinje. Boračka organizacija njeguje tekovine odbrambeno - otadžbinskog rata čuvajući uspomenu na pale junake. U borbi za prava boraca, BORS će uvijek imati našu podršku”, poručio je lider SPS-a danas.

Boračka organizacija Republike Srpske obilježava danas u svim gradovima i opštinama Srpske krsnu slavu Mitrovdan, dok se u Nevesinju obilježava i Dan opštine kao i sjećanje na Mitrovdanske bitke.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

    ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.