Šef poslaničke grupe SPS

Skoko prisustvovao centralnom obilježavanju Dana boraca u Višegradu

  • Izvor: ATV
  • 14.02.2024. 19:21

Maksim Skoko, šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srpske u NSRS, prisustvovao je danas centralnom obilježavanju Dana boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata koje je održano u Višegradu.

Republika Srpska je danas obilježila Dan boraca Odbrambeno - otadžbinskog rata, u kojem su život dala 23.752 pripadnika Vojske i policije Srpske, i 220 godina od podizanja Prvog srpskog ustanka. 

“Danas sam kao član delegacije Narodne skupštine Republike Srpske položio cvijeće palim borcima koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku. Nikada se nećemo moći odužiti palim junacima i njihovim porodicama, ali naša je sveta dužnost da ih se uvijek sjećamo i da narednim pokoljenjima prenosimo istinu o odbrani Republike Srpske i Odbrambeno - otadžbinskom ratu”, rekao je Skoko danas u Višegradu.

U okviru programa obilježavanja Dana boraca služen je parastos palim borcima za slobodu Srpske i Srbije u manastiru Dobrun, te je položeno cvijeće na spomenik voždu Karađorđu i poginulim borcima Vojske Republike Srpske. Svečana akademija je održana u Domu kulture „Ivo Andrić“.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: