Temperatura do 13 stepeni Celzijusovih

Spremite se za šetnju, biće sunčano

  • 09.12.2018. 08:49

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje sunčano i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine sa dnevnom temperaturom vazduha do 13 stepeni Celzijusovih.

Tokom dana doći će do porasta oblačnosti sa zapada, pa se popodne na zapadu i sjeveru očekuje mjestimična kiša, a na planinama susnježica, ledena kiša i snijeg. Na planinama na istoku doći će do formiranja i porasta snježnog pokrivača, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Kasnije popodne na jugu će biti kratkotrajne kiše, a lokalno na tom području može biti i obilnija. 

Duvaće južni i jugozapadni vjetar umjerene jačine, u planinama jak. Poslije podne vjetar će oslabiti. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u centralnim i istočnim područjima preovladava pretežno oblačno vrijeme, dok je u ostalim krajevima vedro. 

Bjelašnica je jutros sa minus šest stepeni bila najhladnija, zatim Han Pijesak i Kalinovik gdje je u 7.00 časova izmjereno minus pet, zatim na Sokocu i u Livnu minus četiri, te u Nevesinju, Krupi na Uni i na Ivan sedlu minus tri.

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program