Zabrđe

Srndać napao troje ljudi

  • 10.10.2019. 17:00

Mladi srndać napao je i povrijedio troje ljudi, a srećom su svi prošli sa lakim tjelesnim povredama.

U selu Zabrđe, udaljenom pet-šest kilometara od centra Pljevlja, protekle sedmice potpuno nesvakidašnja situacija. 

Najteže je prošla osamdesetogodišnja starica koja je povrijeđena u svom dvorištu prije par dana.

Snimak koji je objavio Pv Portal nastao je prije sedam dana, a ustupljen je kao opomena svima koji se nađu u sličnoj situaciji.

Iz dobre namjere, da se pomogne životinji koja je preskočila bodljikavu žicu visine oko 1,5 metara ušla u dvorište stvorila se jedna opasna situacija, koja je mogla da se okonča sa daleko težim posljedicama.

Lovci smatraju da se radi o mladom srndaću koji se odvojio od krda, i tada oni nerijetko napadaju ljude, ali se ne isključuje mogućnost da se radi i o nečemu drugom.

(RTCG)

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program