Kragujevac

Stevan i njegova djevojka zajedno otišli u vojsku

  • Izvor: Telegraf
  • 04.03.2024. 10:32

Sandra Lazić (22) i Stevan Ašić (23) iz Stragara nadomak Kragujevca, donijeli su odluku da zajedno odu u Valjevo i to na, ni manje ni više, nego dobrovoljno odsluženje vojnog roka.

Ovaj mladi par je već šest godina u ljubavnoj vezi i odluku da zajedno obuku vojničku uniformu donijeli su bez mnogo razmišljanja.

"Zajedno su otišli jer im je to bila želja. Moja kćerka je završila saobraćajnu školu kao i njen dečko Stevan i planirala je da bude policajka. Upisala je Mašinski fakultet u Kragujevcu, ali se tu nije 'pronašla' i evo, otišla je u vojnike. Ima želju da bude profesionalni vojnik", kaže Sandrina majka Marijana.


Motociklista sletio sa puta, hitno prevezen na UKC

Motociklista sletio sa puta, hitno prevezen na UKC

Pod utiskom oproštaja sa kćerkom i njenim dečkom Marijana kaže da ispraćaj nisu pravili jer Sandra nije željela.

"Kažu, slaviće kad se vrate sa odsluženja vojnog roka", dodaje Mirjana.

Svi u Stragarima su ponosni na svoje mlade mještane i imaju samo riječi hvale za oboje.

"To su mnogo dobro djeca i svaka im čast! Da je više takve omladine kao što su njih dvoje! Neka im vojnički dani brzo prođu, pa onda i svadbu da prave kad se vrate", poželio im je jedan Stragarac.

Rođaka mladog para Slađa Ćatić kaže da je oproštaj sa njima bio emotivan za sve.


Ovaj pjevač je praunuk čuvenog glumca iz filma Ko to tamo peva

Ovaj pjevač je praunuk čuvenog glumca iz filma Ko to tamo peva

"Plakali smo cijeli dan! Istovremeno, i od ponosa i sreće, ali, eto, i žao nam je što odoše. Svi su ih podržali jer je to danas odluka vrijedna poštovanja", kaže Slađa, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program