RHMZ

Tokom dana kiša, večeras snijeg

  • Izvor: ATV
  • 01.12.2022. 08:36

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će padati slaba kiša, a prema najavama večeras nas očekuje snijeg u brdsko-planinskim predjelima.

"Slaba kiša padaće samo ponegdje na zapadu i sjeveru, a popodne i uveče slaba kiša u većini krajeva, u brdsko-planiskim predjelima slab snijeg", saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni.

Maksimalna temperatura vazduha od tri do sedam, na jugu do 13, u višim predjelima od nula stepeni Celzijusovih.

Jutro u BiH je oblačno, a lokalno je registrovana slaba kiša ili rosulja, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri, Kalinovik i Mrakovica nula, Drinić i Sokolac jedan, Sarajevo i Mrkonjić Grad dva, Tuzla, Gacko, Nevesinje i Ribnik tri, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Zenica, Višegrad, Rudo i Novi Grad četiri, Zvornik pet i Bileća šest, Mostar 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program