Zbog obilnih snježnih padavina

U Konjicu i Jablanici proglašeno stanje prirodne nesreće

  • 16.12.2018. 11:50

Na području opština Konjic i Jablanica proglašeno je stanje prirodne nesreće zbog obilnih snježnih padavina.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, visina snježnog pokrivača u Jablanici iznosi 50 centimetara, u Konjicu 40, na Ivan-sedlu 60, a u Prozor-Rami 70 centimetara.

Snijeg koji je neprestano padao u protekla 24 časa u većem dijelu opštine Konjic izazvao je prekid putnih komunikacija, napajanja električnom energijom i prekid telefonskih veza.

Civilna zaštita Hercegovačko-neretvanskog kantona saopštila je da je visina snijega u Jablanici oko 50 centimetara, te da su mnoge putne komunikacije u ovoj opštini neprohodne, dok je više naselja ostalo bez napajanja električnom energijom.

Tagovi:
  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.