Modriča

Ugašen požar na stambenoj zgradi, vatrogasac povrijeđen

  • 26.02.2019. 21:05

Požar koji je danas izbio na krovu stambene zgrade u Svetosavskoj ulici u Modriči je ugašen, a lakše je povrijeđen vatrogasac, potvrdio je Srni starješina Vatrogasne jedinice u ovoj opštini Dragan Stjepanić.

Stjepanić je rekao da je požar, koji je izbio oko 13.00 časova, a ugašen u 19.30 časova, nije zahvatio stanove, te da nije bilo povrijeđenih.

"U gašenju požara na dijelu krova sedmospranog stambenog objekta učestvovalo je 20 vatrogasaca koji su koristili šest vatrogasnih vozila", rekao je Stjepanić.

On je napomenuo da je, zbog ozbiljnosti požara, angažovano 12 vatrogasaca ove jedinice, pet vatrogasa sa dva vozila Vatrogasne jedinice Rafinerije ulja Modriča, te tri vatrogasaca sa vatrogasnim vozilom Teritorijalne vatrogasne jedinice iz Doboja.

Stjepanić je naveo da će uzrok požara biti poznat nakon sutrašnjeg uviđaja.

Tagovi:
  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program