Generalni direktor UKC-a Republike Srpske

Večernjakovi heroji u bijelom: Vlado Đajić sve medicinske radnike u BiH proglasio pobjednicima

  • 29.05.2021. 17:25

Generalni direktor UKC-a Republike Srpske, Vlado Đajić sve zdravstvene radnike u BiH proglasio je Herojima u bijelom. Tu čast dobio je sinoć, tokom dodjele priznanja na jubilarnom 20. Večernjakovom pečatu.

Đajić je kazao da je srećan što je imao čast da oda priznanje svim radnicima u zdravstvu koji su u protekloj godini dali sve od sebe da zaustave pandemiju virusa korona. .

- Ove godine sam primao dosta ordena i priznanja. Sinoć je bilo veličanstveno u Sarajevu gdje je Večernji list proglašavao i ličnosti godine iz raznih oblasti. Ja sam imao čast i zadovoljstvo, i po njihovim riječima i zaslugu za to jer sam dao veliki doprinos u liječenju oboljelih od pandemije. Izabrali su me da budem ličnost iz zdravstvenog sistema koja će proglasti sve zdravstvene radnike i medicinske i nemidicinske heroje u bijelom - poručio je Đajić.

Prvi čovjek UKC-a, kaže da je sinoć u Sarajevu od svih priznanja, najviše emocija izazvalo upravo priznanje za sve radnike u zdravstvu - "Ponos BiH".

- Zahvaljujem se svim zdravstvenim radnicima koji su pokazali veliku požrtvovanost, profesionalnost i veliko odricanje proteklih godinu i par mjeseci i nisu dozvolili pucanje zdravstvenog sistema. Nisu dozvolili da bilo kojem pacijentu nedostaje zdravstvena pomoć - rekao je Direktor UKC-a.

Dobitnici posebnog priznanja su svi zdravstveni radnici koji su neumorno na svojim leđima nosili teret pandemije, a koji i ove godine daju svoj doprinos kako bi sačuvali zdravlje stanovništva.

Tagovi:
  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.