USK

Zmija duga skoro dva metra ušla u arhiv policije

  • 05.07.2019. 12:42

Osim brojnih problema s kojima se posljednjih mjeseci suočava, policija Unsko-sanskog kantona (USK) jutros je imala još jedan.

Naime, u prostorije arhiva Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona u Bihaću uvukla se zmija.

Na sreću, ona je pravovremeno uočena, te izuzev nelagode i straha kod pojedinih radnika njen ulazak nije uzrokovao veće probleme. Sudeći prema fotografijama do kojih je došao „Avaz“, oni koji su vidjeli zmiju, imali su i razloga za strah, jer sama veličina zmije koja se procjenjuje na oko dva metra izaziva neprijatan osjećaj.

Za sada se ne zna je li riječ o otrovnici ili je pak neka bezopasna vrsta ovog gmizavca. Inače, posljednjih dana širom BiH uočen je veći broj zmija kao i što je evidentiran veći broj građana koje je ujela zmija.

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)